Figi z ricottą, miodem i orzechami włoskimi

Figi z ricottą, miodem i orzechami włoskimi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy włoskie, miód, ser ricotta z pełnym mlekiem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Słodkie wstążki gruszki Ricotta z prażonymi miodowymi orzechami włoskimi i figami, Świeże figi z miodem, jogurtem i orzechami włoskimi, oraz Owsianka Teff z figami, orzechami włoskimi i miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój każdą figę na 4 kliny, przycinając do podstawy fig, ale nie przez nią.
Rozłóż kliny lekko od siebie; umieść 3 figi na każdym z 5 talerzy deserowych. Łyżka około 1 1/2 łyżeczki sera do każdej figi, a łyżka około 1 łyżka miodu równomiernie wokół każdej porcji figi.
Każdą porcję fig posypać około 1 łyżką orzechów włoskich.
Uwaga: suszone figi można zastąpić świeżymi figami.