Figi z miodem i szampanem

Figi z miodem i szampanem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Jeśli 2,19 zł za porcję spada w budżecie, figi z miodem i szampanem mogą być wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Sylwester będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka ciepłej wody, skórki z cytryny, figi calimyrna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem Champagne Pan, Figi W Miodzie, oraz Crostata gruszkowa z figami i miodem.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połącz figi i wodę i odstaw na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać wino, miód, cukier, skórkę cytrynową i liście laurowe i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować figi aż zmiękną, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Łyżką z rowkiem przenieś figi do miski. Gotować płyn do gotowania, aż syropy, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Usunąć paski skórki cytrynowej i liści laurowych i wlać syrop na figi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
5
Posypać nasionami kopru włoskiego i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn