Figi z miodem i szampanem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Jeśli 2,19 zł za porcję spada w budżecie, figi z miodem i szampanem mogą być wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Sylwester będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka ciepłej wody, skórki z cytryny, figi calimyrna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem Champagne Pan, Figi W Miodzie, oraz Crostata gruszkowa z figami i miodem.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz figi i wodę i odstaw na 1 godzinę.
Dodać wino, miód, cukier, skórkę cytrynową i liście laurowe i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować figi aż zmiękną, o 20 protokół.
Łyżką z rowkiem przenieś figi do miski. Gotować płyn do gotowania, aż syropy, 6 do 8 minut.
Usunąć paski skórki cytrynowej i liści laurowych i wlać syrop na figi.
Posypać nasionami kopru włoskiego i podawać na ciepło.