Figi i wino Porto Charoset
Przepis na figę i wino Porto Charoset jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten napój ma 149 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ruby port, figi mission, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Owacja Na Stojąco: Słodkie Czekoladowe Babeczki Portowe, Syrop Redukujący Wino Portowe, Nadzienie Z Kremu Malinowego Fraiche, Francuski Mus Czekoladowy, Fondue Do Wina Porto, oraz Sos Pieczarkowy Porto-Wine dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połącz port i figi. Ustawić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż figi zmiękną i port jest nieco zmniejszona, o 15 minut.
Tymczasem w dużej patelni o ciężkim dnie na umiarkowanie wysokim ogniu, olej ciepła.
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż lekko karmelizowane, o 20 protokół.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
W dużej misce, połączyć mieszankę fig / port, cebula, orzeszki piniowe, i pieprz.
Podawać w temperaturze pokojowej.
Kedem marki kosher-for-Paschal ruby port jest dostępny w www.queenannewine.com.