Figi i Prosciutto z miętą i ogolonym Parmigiano-Reggiano
Figi i Prosciutto z miętą i ogolonym Parmigiano-Reggiano to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.26 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz extravirgin oliwę z oliwek, figi, popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana Sałatka Portobello Z Ogolonym Parmigiano-Reggiano, Sałatka makaronowa Penne z ogolonym Parmigiano-Reggiano, oraz Czerwona komosa ryżowa Mindy Fox, surowe szparagi i sałatka z endywii z ogolonym Parmigiano-Reggiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Figi umieścić w misce; skropić olejem.
Figi posypać pieprzem; wrzucić delikatnie.
Na środku talerza ułożyć mieszankę figową, na wierzchu dodać ser i miętę. Top z prosciutto.