Figa Brulee z serem Burrata
Figa Brulee z serem Burrata to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka sera burrata, cukru demerara, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, Sałatka Caprese z serem Burrata, oraz Rozdarte figi i ser Burrata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć figi na ognioodpornej powierzchni lub talerzu i posypać miąższ cukrem Demerara. Za pomocą palnika kuchennego ustawionego na średni płomień, stopić cukier, skracając, nawet przechodzi nad górną częścią cukru. Kontynuuj topienie cukru, aż bąbelki i staje się ciemnobrązowy, o 30 sekund.
Na talerzu ułożyć ser Burrata.
Skropić oliwą, posypać szczyptą soli morskiej i czarnego pieprzu.
Ułożyć bruleed figi wokół sera i podawać.