Fig Catsup
Fig Catsup może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kminek, liść laurowy, syrop sorgo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Co w tym jest? Ketchup, Catsup, Caveman Catsup, oraz Ketchup pomidorowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Na przygotowanej blasze ułożyć figi i pomidory skórką w dół. Pieczeń, aż zaczną brązowieć i zmiękną, o 40 protokół. Ostudzić, a następnie usunąć skórki pomidora.
W maszynce, połączyć figi, pomidory, ocet, cukier, sorgo, pasta chili, kolendra, kminek i cynamon i pulse aż do połączenia.
Umieść tę mieszaninę w rondlu z liściem laurowym i gotuj na średnim ogniu, aż mieszanina zacznie się gotować. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając często, aż zgęstnieje i zmniejsza się o jedną trzecią, o 30 minut-będzie wystarczająco gęsty, tak, że podczas mieszania, będziesz w stanie zobaczyć dno garnka.
Usunąć liść laurowy i wyrzucić. Doprawić solą.