Fiesta Enchilada Bake
Fiestan Enchilada Bake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 556 kalorii. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Stary SOS el enchilada, mielony Indyk, stary zestaw obiadowy el taco i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fiesta Brunch Bake, Pieczenie Kurczaka Fiesta, oraz Taco Fiesta Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. Spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. W rondlu 2-ćwiartkowym ugotować mielonego indyka na średnim ogniu 4 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy; odcedzić. Wymieszać mieszankę przyprawową z zestawem obiadowym i wodą. Gotować zgodnie z zaleceniami na pudełku.
Wlać 1 puszkę sosu enchilada do naczynia do pieczenia. Przełamać muszle taco z zestawu na pół; warstwa połowa muszli nad sosem, nakładając się, jeśli to konieczne. Wierzch z indykiem, cebulą i 1 szklanką sera.
Pozostałe skorupki układamy na ser.
Pozostałą puszkę sosu enchilada zalać skorupkami, dobrze polewając.
Piec około 30 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Zdjąć folię; pozostałą szklankę sera posypać wierzchem.
Piec ok. 15 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera. Najlepsze pojedyncze porcje z sałatą, śmietaną i sosem taco z zestawu.