Fettuccini Bolognese

Fettuccini Bolognese
Fettuccini Bolognese może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 661 kalorii, 46g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, marchew, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ragù alla bolognese (sos boloński), Sos boloński (ragu Bolognese), oraz Fettuccini Alfredo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ustaw duży garnek z wodą na kuchence, aby się zagotować i ugotuj fettuccini zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
W międzyczasie rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać cebulę, marchew i seler i gotować przez 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać grzyby i gotować przez 5 minut więcej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6
Dodać czosnek, mielona wołowina, i tymianek i gotować, aż mięso jest rumiane, rozbijając go na małe kawałki, jak gotuje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Wymieszać pomidory i bulion i gotować przez 5 minut, lub aż sos zgęstnieje. Wymieszać z mlekiem i gotować jeszcze przez 1 minutę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
8
Gdy makaron jest gotowy, odsączyć go, umieścić go z powrotem w garnku do makaronu, dodać sos i wymieszać sos i makaron razem. Włożyć do miseczek i polać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn