Fettuccine z sosem z dzikich grzybów

Fettuccine z sosem z dzikich grzybów
Fettuccine z sosem z dzikich grzybów wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 255 kalorii, 8G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz ząbki czosnku, pietruszkę, wsad świeżo jajka fettuccine i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Fettuccine Z Sosem Z Dzikich Grzybów, Wędzone Krewetki I Dzikie Grzyby Fettuccine, oraz Pieczarkowy Fettuccine z wędzonym jabłkiem kiełbasa szałwiowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić porcini w średniej misce; dodać 3 szklanki gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Niech namoczyć do miękkości, o 30 protokół.
3
Grzyby odcedzić, rezerwując moczenie cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4
Roztopić masło z olejem w dużej głębokiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać czosnek; smażyć, aż zacznie brązowieć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Dodać świeże grzyby, posypać solą i pieprzem. Przykryć; gotować do miękkości, często mieszając, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Grzybyświeże Grzyby
Sól I PieprzSól I Pieprz
7
Dodać odsączone borowiki. Przykryć; gotować 2 minuty. Odkryć; sauté 2 minuty dłużej.
8
3 łyżki natki pietruszki wymieszać, doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć sos grzybowy i moczyć płyn oddzielnie i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
9
Dodać gotowane fettuccine i 1/2 Puchar sera do sosu grzybowego na patelni. Wrzucić na średnim ogniu, aż do ogrzania, ser topi się, i sos Płaszcze makaron, dodając zastrzeżone grzyb moczenie płynu w razie potrzeby, jeśli suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane FettuccineGotowane Fettuccine
GrzybyGrzyby
SerSer
MakaronyMakarony
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Wymieszać w pozostałych 3 łyżkach natki pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
11
Przełożyć do dużej miski i podawać z większą ilością sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
* Dostępne w sekcji produktów wielu supermarketów oraz w sklepach specjalistycznych i na rynkach włoskich.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn