Fettuccine Z Pikantnym Sosem Cukiniowo-Pomidorowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj fettuccine z pikantnym sosem Cukiniowo-pomidorowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 511 kalorii, 19g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz paprykę, cukinię, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fettuccine z cukinią, żółtą fasolą woskową i sosem pomidorowym Harissa Heirloom, Fettuccine z cukinii w sosie pomidorowym, groszku i pieczonych karczochach, oraz Penne Rigate z pikantną kiełbasą i cukinią w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu w osolonej wodzie; rezerwować 1/4 szklanki wody z makaronem.
Odcedzić makaron i wrócić do garnka.
Podczas gdy makaron gotuje, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cukinię; gotować, rzucając od czasu do czasu, aż rumiane i chrupiące-przetargu (5-8 minut).
Dodać pokruszony czerwony pieprz, marinara, i zastrzeżone wody makaronu; dusić, częściowo pokryte, aż sos makaronowy jest gęsty (o 5 protokół). Makaron wymieszać z sosem i podzielić na 4 miseczki.