Fettuccine z pieczarkami, estragonem i sosem z koziego sera

Fettuccine z pieczarkami, estragonem i sosem z koziego sera
Fettuccine z pieczarkami, estragon, i kozim sosem serowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 645 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, Topy scallion, łagodny kozi ser, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Kurczak smażony z kozim serem w sosie wiśniowo-estragonowym, Gnocchi ziemniaczane z kapustą i pieczarkami w sosie z koziego sera, oraz Fettuccine z kozim serem i papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni roztopić masło z 1 łyżką oleju na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj grzyby, 1/2 łyżeczki soli, pieprz i suszony estragon, jeśli używasz, i gotuj, mieszając, przez 3 minuty. Zmniejsz ogień do umiarkowanie wysokiego i kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złociste i nie pozostanie płyn na patelni, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon SuszonyEstragon Suszony
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W małej misce, połączyć kozi ser, parmezan, mleko, i 1/4 łyżeczki soli. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Tymczasem, w dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować fettuccine aż tylko gotowe, o 12 protokół. Rezerwa 1 1/2 szklanki makaronu-gotowanie wody i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
1 szklankę gotującej się wody wymieszać z kozim serem. Makaron wymieszać z grzybami, sosem kozim z serem, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1 łyżką oliwy z oliwek, świeżym estragonem, jeśli jest używany, i szczypiorkiem. Jeśli makaron wydaje się suchy, dodaj więcej zarezerwowanej wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Estragonświeży Estragon
Sos SerowySos Serowy
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Podawać z dodatkiem parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
7
Odmiana: użyj świeżej bazylii zamiast lub oprócz estragonu i szczypiorku w przepisie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
8
Rekomendacja wina: Dolcetto, choć ukochany w Piemoncie, jest mniej doceniany w Stanach Zjednoczonych. Jednak lekkie taniny, owoce wiśni i czyste, suche wykończenie to tylko bilet, aby zrównoważyć pełny smak serów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn