Fettuccine z kremowym sosem pomidorowym z włoskiej kiełbasy

Fettuccine z kremowym sosem pomidorowym z włoskiej kiełbasy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Fettuccine z kremowym sosem pomidorowym z włoskiej kiełbasy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 745 kalorii, 25g białka, oraz 48 g tłuszczu. Przepis ten zachwycił 1317 osób. Jeśli masz pomidory w soku, parmezan, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Spróbuj Fettuccine z kremowym sosem pomidorowo-Kiełbasowym, Włoska kiełbasa, jarmuż i pomidorowa Fettuccine, oraz Fettuccine z włoską kiełbasą i sosem oliwnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać wodę do makaronu: włożyć duży garnek osolonej wody do zagotowania (1 łyżka soli na każde 2 litry wody). Podczas podgrzewania wody z makaronu przygotuj sos w następnym kroku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Gotować szalotki i czosnek: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać szalotki i czosnek i gotować, mieszając często, aż zacznie zmiękać, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Dodaj włoską kiełbasę: rozbić słodkie i pikantne włoskie kiełbasy, jak dodać je do patelni. Wrzucić szalotki, zwiększyć ogień do średniej wysokości, i gotować, aż nie Różowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wymieszać śmietanę i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
7
Wymieszaj pomidory, ich soki i szałwię. Gotować na wolnym ogniu przez około 15 minut, od czasu do czasu mieszając, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
8
Ugotuj makaron: woda z makaronu powinna już się zagotować. Po sosie gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut, dodać makaron do wrzącej osolonej wody i gotować, odsłonięte na toczenia wrzenia, aż makaron jest al dente, gotowane przez ale jeszcze trochę jędrne do kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
9
Rezerwy 1/2 szklanki wody makaronu i odsączyć makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
10
makaron z sosem i dodać trochę wody zarezerwowane makaron, jeśli danie wydaje się suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
11
Doprawić solą i pieprzem, posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W51 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn