Fettuccine z kiełbasą i kapustą

Fettuccine z kiełbasą i kapustą
Fettuccine z kiełbasą i kapustą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Jeśli masz fettuccine jajko, pecorino romano plus dodatkowe, bulion z kurczaka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fettuccine z kiełbasą i kapustą, Włoska kiełbasa, jarmuż i pomidorowa Fettuccine, oraz Fettuccine z trzy ziołowym Pesto, czarnym jarmużem i boczniakami.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie gotować kiełbasę, rozbijając wszelkie grudki łyżką, aż rumiane, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Tymczasem jarmuż blanszować w 6-litrowym garnku wrzącej osolonej wody, odkrytej, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Kapustę usunąć dużym sitem i odsączyć. Gotować wodę w garnku do wrzenia, następnie gotować makaron we wrzącej wodzie, odsłonięte, aż al dente. Rezerwa 1 szklanka makaronu-gotowanie wody, następnie spuścić makaron w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
SitoSito
GarnekGarnek
4
Podczas gotowania makaronu, dodać jarmuż do kiełbasy na patelni i smażyć, mieszając często, aż po prostu miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
MakaronyMakarony
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj bulion, mieszając i skrobanie się wszelkie brązowe kawałki z dna patelni, następnie dodać makaron i 1/2 Puchar zastrzeżone wody do gotowania na patelni, podrzucając aż połączone. W razie potrzeby wymieszać ser i rozcieńczyć z dodatkową wodą do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BulionBulion
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podawać natychmiast, z dodatkowym serem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn