Fettuccine z cielęciną, groszkiem i miętą

Fettuccine z cielęciną, groszkiem i miętą
Fettuccine z cielęciną, groszkiem i miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 778 kalorii, 27g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, sól, wermut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fettuccine Z Groszkiem I Miętą, Fettuccine z pikantnym sosem cielęcym, oraz Fettuccine Z Rozgniecionym Groszkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła z 1 łyżką oleju na umiarkowanie dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać cielęcinę i 1/4 łyżeczki soli i gotować, obracając, aż tylko gotowe, o 1 minutę w ogóle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
Usunąć
4
Zmniejszyć ciepło do umiarkowanie niskiego poziomu.
5
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju i cebulę. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż przezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać wermut, a następnie bulion i śmietanę; doprowadzić na wolnym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Dodać groszek i podgrzać, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
7
Dodać mięso z nagromadzonymi sokami i pozostałe 3/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować fettucine aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Drenaż. Wymieszać z sosem, pieprzem, pozostałą 1 łyżką masła i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
10
Odstawić na 2 do 3 minut tak, że makaron wchłania część sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
11
Świeży smak mięty: mięta zaczyna tracić smak, gdy tylko zostanie zerwana. Nawet jeśli grono, którego używasz, wygląda dobrze, mogło być zbierane wystarczająco dawno temu, aby smak był słaby. Posmakuj sosu i, jeśli chcesz, dodaj więcej mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
12
Rekomendacja win: lekkie i kwaśne vinho verde z Portugalii lub sauvignon blanc z Doliny Loary we Francji, takie jak Pouilly-Fum, będą odzwierciedlać orzeźwiający smak mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn