Fettuccine z cielęciną, groszkiem i miętą

Fettuccine z cielęciną, groszkiem i miętą
Fettuccine z cielęciną, groszkiem i miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 778 kalorii, 27g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, sól, wermut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fettuccine Z Groszkiem I Miętą, Fettuccine z pikantnym sosem cielęcym, oraz Fettuccine Z Rozgniecionym Groszkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła z 1 łyżką oleju na umiarkowanie dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cielęcinę i 1/4 łyżeczki soli i gotować, obracając, aż tylko gotowe, o 1 minutę w ogóle.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
Usunąć
4
Zmniejszyć ciepło do umiarkowanie niskiego poziomu.
5
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju i cebulę. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż przezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać wermut, a następnie bulion i śmietanę; doprowadzić na wolnym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
6
Dodać groszek i podgrzać, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
7
Dodać mięso z nagromadzonymi sokami i pozostałe 3/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować fettucine aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Drenaż. Wymieszać z sosem, pieprzem, pozostałą 1 łyżką masła i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
10
Odstawić na 2 do 3 minut tak, że makaron wchłania część sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
11
Świeży smak mięty: mięta zaczyna tracić smak, gdy tylko zostanie zerwana. Nawet jeśli grono, którego używasz, wygląda dobrze, mogło być zbierane wystarczająco dawno temu, aby smak był słaby. Posmakuj sosu i, jeśli chcesz, dodaj więcej mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
12
Rekomendacja win: lekkie i kwaśne vinho verde z Portugalii lub sauvignon blanc z Doliny Loary we Francji, takie jak Pouilly-Fum, będą odzwierciedlać orzeźwiający smak mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn