Fettuccine i Tofu z sosem orzechowym
Need a dairy free main course? Fettuccine i Tofu z sosem orzechowym finger-Licking może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, marchew, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Palce Lizać Dobre Skrzydełka Kurczaka, Zupa z porów z kiełbasą i jęczmieniem, oraz Smażone tofu z azjatyckim sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu 5 minut lub do gładkiej, często mieszając.
Makaron gotować we wrzącej wodzie 8 minut, pomijając sól i tłuszcz.
Dodaj tofu, cebula, i marchew; odcedzić.
Umieścić mieszaninę makaronu w dużej misce.
Dodać masło orzechowe mieszaniny; wrzucić delikatnie.