Fettuccine-And-Asparagus al Burro
Fettuccine-And-Asparagus al Burro może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 696 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka dodatków: parmezan, pieprz, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tucson Breakfast Burro, Szparagi Fettuccine, oraz Fettuccine z szynką i szparagami.
Instrukcje
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów.
Pokrój po przekątnej na 1 1/2-calowe kawałki.
Smażyć pancetta na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut lub do chrupkości; usunąć z patelni.
Gotować fettuccine i szparagi we wrzącej osolonej wodzie, aby przykryć 2 do 3 minut.
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki wody makaronu.
Roztopić masło z olejem na patelni na średnim ogniu; dodać gorący ugotowany makaron i szparagi, ser, i dalej 3 składniki. Wrzucić do płaszcza, dodając wystarczającą ilość wody z makaronu, aby uzyskać błyszczący SOS.
Zdjąć z ognia; posypać pancettą.
Podawać natychmiast z pożądanymi dodatkami.