Fettuccine Alfredo z groszkiem i marchewką
Fettuccine Alfredo z groszkiem i marchewką może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 17g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, groch, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fettuccine Alfredo z przegrzebkami i groszkiem, Fettuccine Alfredo z groszkiem i Prosciutto, oraz Lekkie Fettuccine Alfredo Z Krewetkami I Groszkiem.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić i umieścić w dużej misce.
Podczas gdy makaron gotuje, roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj marchew, i smażyć 1 minutę.
Dodać bulion i doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; przykryć i gotować 5 protokół.
Dodaj zieloną cebulę; przykryć i dusić 2 protokół. Odkryć i gotować na wolnym ogniu 4 minuty lub aż prawie cały płyn jest wchłaniany.
Dodać groszek; gotować 2 protokół.
Zdjąć z ognia; dodać do makaronu.
Połącz pół na pół i skrobię kukurydzianą w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, i gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje, często mieszając.
Zdjąć z ognia, dodać czosnek i 3 kolejne składniki, mieszając, aż ser się rozpuści.
Wlać makaron i warzywa; wrzucić do połączenia.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.