Feta Pomidorowo-Bazyliowa Ryba
Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 95 centów za porcję. Jeśli masz pomidory w puszkach, ser feta, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bruschetta z bazylią, pomidorem i fetą, Koniec lata makaron z pomidorami, bazylią i fetą, oraz Cukinia Nadziewana Pomidorami, Bazylią I Fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu, podsmażyć cebulę i czosnek na oleju do miękkości.
Dodaj pomidory i bazylii. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5 minut.
Tymczasem ryby broil 4-6 w. od ciepła przez 5-6 minut. Każdy filet ułożyć mieszanką pomidorową i serem. Broil 5-7 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo widelcem.