Feta Pitas

Feta Pitas
Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,28 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cebulę, przyprawy, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hummus Pitas Z Salsą Feta-Oliwkową, Fetan i marynowane oliwki Niçoise z grillowanymi pitami, oraz Domowe Pitas z kurczaka z jalapeño bitą fetą i szybkim Tzatziki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pieczywo pita układamy na nieczystej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Posypać serem i włoską przyprawą. Wierzch z cebulą i pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W razie potrzeby pokroić w kliny.
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn