Faux Pierogi nad kapustą i ziemniakami O ' Brien
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Faux Pierogi nad kapustą i ziemniakami O ' Brien spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, kapustę, olej z pestek winogron i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ziemniaki O ' Brien, Pieczone Ziemniaki O ' Brien, oraz Pierogi z kapustą Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś garnek wody do zagotowania ziemniaków i gotuj do miękkości.
Dobrze odcedzić, przykryć i odstawić.
Przynieś oddzielny garnek wody do zagotowania dla każdego rodzaju ravioli, ponieważ ich czas gotowania będzie się różnić. Gotować ravioli, aż wzrosną do góry i za pomocą szczeliny łyżką usunąć do drenażu. Wymieszać z 1 do 3 łyżek oleju z pestek winogron w razie potrzeby, aby nie przywierały, (rezerwując drugą łyżkę). Przykryć i odstawić.
Aby podsmażyć kapustę i pierogi, podgrzej 1 pozostałą łyżkę oleju z pestek winogron na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać białą kapustę i doprawić solą i pieprzem. Jeśli używasz również czerwonej kapusty, podgrzej inną z pozostałych łyżek oleju z pestek winogron w oddzielnej dużej patelni saute na średnim ogniu, dodaj czerwoną kapustę, dopraw solą i pieprzem.
Niech kapusta gotować, aż bardzo miękkie i dopóki nie zacznie " słodzić."Gdy kapusta będzie miękka, wyjmij kapustę do miski, dodaj ravioli do tej samej patelni i krótko podsmaż.
Aby zakończyć ziemniaki O ' Brien, podczas gdy kapusta jest smażenie, rozgrzać olej w dużej patelni saute i podsmażyć paprykę i cebulę, aż cebula zamienia półprzezroczyste. Wymieszać z gotowanymi odsączonymi ziemniakami i doprawić solą i pieprzem.
Umieścić kilka ziemniaków na środku talerza i łyżką naprzemiennie porcje zielonej kapusty i czerwonej kapusty wokół ziemniaków. Na wierzchu pierogi.