Faux Pierogi nad kapustą i ziemniakami O ' Brien

Faux Pierogi nad kapustą i ziemniakami O ' Brien
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Faux Pierogi nad kapustą i ziemniakami O ' Brien spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, kapustę, olej z pestek winogron i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ziemniaki O ' Brien, Pieczone Ziemniaki O ' Brien, oraz Pierogi z kapustą Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś garnek wody do zagotowania ziemniaków i gotuj do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dobrze odcedzić, przykryć i odstawić.
3
Przynieś oddzielny garnek wody do zagotowania dla każdego rodzaju ravioli, ponieważ ich czas gotowania będzie się różnić. Gotować ravioli, aż wzrosną do góry i za pomocą szczeliny łyżką usunąć do drenażu. Wymieszać z 1 do 3 łyżek oleju z pestek winogron w razie potrzeby, aby nie przywierały, (rezerwując drugą łyżkę). Przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
RavioliRavioli
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Aby podsmażyć kapustę i pierogi, podgrzej 1 pozostałą łyżkę oleju z pestek winogron na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać białą kapustę i doprawić solą i pieprzem. Jeśli używasz również czerwonej kapusty, podgrzej inną z pozostałych łyżek oleju z pestek winogron w oddzielnej dużej patelni saute na średnim ogniu, dodaj czerwoną kapustę, dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Zielona KapustaZielona Kapusta
Kapusta CzerwonaKapusta Czerwona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Niech kapusta gotować, aż bardzo miękkie i dopóki nie zacznie " słodzić."Gdy kapusta będzie miękka, wyjmij kapustę do miski, dodaj ravioli do tej samej patelni i krótko podsmaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Aby zakończyć ziemniaki O ' Brien, podczas gdy kapusta jest smażenie, rozgrzać olej w dużej patelni saute i podsmażyć paprykę i cebulę, aż cebula zamienia półprzezroczyste. Wymieszać z gotowanymi odsączonymi ziemniakami i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Umieścić kilka ziemniaków na środku talerza i łyżką naprzemiennie porcje zielonej kapusty i czerwonej kapusty wokół ziemniaków. Na wierzchu pierogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona KapustaZielona Kapusta
Kapusta CzerwonaKapusta Czerwona
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia80
Magazyn