Fattoush Wieprzowe
Need a dairy free main course? Fattoush wieprzowe może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 207 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka polędwicy wieprzowej, sól, mięta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fattoush, Fattoush, oraz Fattoush.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Połącz czosnek, 1/2 łyżeczki soli i wieprzowinę, rzucając dobrze do herbu.
Ułóż pitas w jednej warstwie bezpośrednio na stojaku piekarnika.
Piec w 400 przez 5 minut lub do chrupkości; przenieść do stojaka z drutu.
Podczas pieczenia pitas, dodać mieszankę wieprzową na patelnię; gotować 5 minut lub aż do zrobienia, często mieszając.
Umieścić mieszaninę wieprzową w dużej misce. Wymieszaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli, pomidora, cebuli, mięty, octu, soku, ogórka i papryki. Przełamać tosty chlebek pita na kawałki wielkości kęsa.
Dodać kawałki pita do mieszanki wieprzowej; wrzucić do połączenia.