Faszerowany Stek Z Flanki

Faszerowany Stek Z Flanki
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 9 kalorii. Ten przepis służy 140 i kosztuje 7 centów za porcję. Jeśli masz salami, pietruszka z płaskim liściem, stek z flanki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis od Williams Sonoma ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Grillowany stek nadziewany w stylu muffuletty (nadziewany Salumi, Provolone i sałatką z oliwek), Faszerowany Stek Z Flanki, oraz Faszerowany Stek Z Flanki dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 27 m.
Porcje140
Ocena Zdrowia0
Magazyn