Faszerowany Stek Z Flanki
Faszerowany stek z flanki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,72 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 677 kalorii, 48g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz wino, mieszankę farszu, sos grzybowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowany stek nadziewany w stylu muffuletty (nadziewany Salumi, Provolone i sałatką z oliwek), Stek nadziewany dla dwojga, oraz Faszerowany Stek Z Flanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce połącz mieszankę farszu, wodę i masło lub margarynę.
Dobrze wymieszać i odstawić na 5 minut. Łyżka farszu na stek, pozostawiając 1 cal granicy.
Dodaj zieloną cebulę i czerwoną paprykę.
Zwiń z długiej krawędzi steku i zabezpiecz drewnianymi wykałaczkami.
Miejsce stek szew stronie w dół w 9x13 cala naczynia do pieczenia.
W osobnej małej misce połącz sos, wino lub sok jabłkowy, czosnek i ser.
Dobrze wymieszać i polać stek.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę, wyjąć z piekarnika i odstawić przed krojeniem.