Faszerowany Homar dla dwojga

Faszerowany Homar dla dwojga
Need a pescatariańskie danie główne? Faszerowany Homar dla dwojga może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 707 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka mielonego pieprzu, homara, estragonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Spróbuj Homar Nadziewany, Pieczony Faszerowany Homar, oraz Pieczarki Nadziewane Homarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do szybkiego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać homara i gotować przez 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
3
Wyjąć z wody i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (220 stopni C). Gdy homar jest wystarczająco chłodny, podziel go na pół wzdłuż za pomocą dużego noża szefa kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
PiekarnikPiekarnik
5
Usuń ciemny pasek, jeśli jest obecny.
6
Wyjąć tomalley do miski i wymieszać z bułką tartą, masło, sól, pieprz i estragon. Stuff tę mieszaninę na wierzchu mięsa homara nadal w skorupie i umieścić połówki homara w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
HomarHomar
EstragonEstragon
MasłoMasło
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Mżnij olej na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż farsz rumiany, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar w menu? Spróbuj połączyć się z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jedno wino, którego można spróbować to Domaine de Chantemerle Chablis. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Aromaty świeżych ziół, białych kwiatów, kurzu kredowego. Wyrafinowany, czysty, żywy; aromaty cytryn, limonek, soli morskiej. Ciesz się schłodzonym jako aperitif lub rozkoszuj się ostrygami lub innymi świeżymi skorupiakami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia8
Magazyn