Faszerowany Chleb Francuski
Przepis Nadziewane francuski chleb może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 40 minut. Ten przepis służy 20 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. To jest przynoszone do Was przez smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać un chleb, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Faszerowany Chleb Francuski, Faszerowany Chleb Francuski, oraz Faszerowany Chleb Francuski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij górną trzecią część bochenka chleba; ostrożnie wydrąż górę i dół, pozostawiając 1-in. shell. (Wyrzucić usunięty chleb Lub zachować do innego użytku.) Odstawić bochenek na bok.
Na dużej patelni, gotować kiełbasę, grzyby, cebula i zielony pieprz na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić. W dużej misce, ubić serek, parmezan, czosnek w proszku i oregano. Wymieszać mieszankę kiełbasy.
Dolną skorupę chleba wyłożyć plasterkami mozzarelli; na wierzch wymieszać z kiełbasą. Wymień wierzch chleba; owinąć w folię.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub aż do ogrzania. Ostudzić przez 5 minut przed krojeniem.