Faszerowany Chleb Francuski

Faszerowany Chleb Francuski
Przepis Nadziewane francuski chleb może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 40 minut. Ten przepis służy 20 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. To jest przynoszone do Was przez smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać un chleb, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Faszerowany Chleb Francuski, Faszerowany Chleb Francuski, oraz Faszerowany Chleb Francuski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij górną trzecią część bochenka chleba; ostrożnie wydrąż górę i dół, pozostawiając 1-in. shell. (Wyrzucić usunięty chleb Lub zachować do innego użytku.) Odstawić bochenek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
2
Na dużej patelni, gotować kiełbasę, grzyby, cebula i zielony pieprz na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić. W dużej misce, ubić serek, parmezan, czosnek w proszku i oregano. Wymieszać mieszankę kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dolną skorupę chleba wyłożyć plasterkami mozzarelli; na wierzch wymieszać z kiełbasą. Wymień wierzch chleba; owinąć w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub aż do ogrzania. Ostudzić przez 5 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn