Faszerowane Roladki Cielęce
Faszerowane Roladki cielęce wymagają ok. 23 minuty od początku do końca. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, porzeczki, cielęcina scaloppine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Roladki cielęce faszerowane szpinakiem i Gruyère, Roladki cielęce z pancettą, oraz Roladki cielęce (involtini) i Caponata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój większe kawałki cielęciny na pół, aby w razie potrzeby uformować 8 sztuk.
Przetwarzaj chleb w robocie kuchennym, aż utworzą się drobne okruchy. Odstawić 1/4 szklanki bułki tartej. Rezerwa pozostałą bułkę tartą do innego użytku.
Połączyć 1/4 szklanki bułki tartej, ser parmezan, a następnie 4 składniki w misce.
Rozłóż mieszaninę bułki tartej równomiernie na 1 stronie kawałków cielęciny.
Zwinąć każdy kawałek cielęciny, galaretka roll mody, zaczynając od krótkiego boku. Zabezpieczyć każdy w środku drewnianym kilofem; posypać solą i pieprzem. Roladki cielęce posmarować sprayem do gotowania.
Umieścić roladki cielęciny na grill rack; grill 7 minut lub do czasu zakończenia, obracając raz.