Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj strudla jabłkowego. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 453 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, lody waniliowe, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Strudel jabłkowy (apfel Strudel), Strudel Jabłkowy, oraz Strudel Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
W dużym rondlu na średnim ogniu ugotuj jabłka z pozostałym 1 szklanką soku jabłkowego, rodzynkami, cukrem i cynamonem, aż jabłka będą miękkie, 8 do 10 minut. Wymieszać zawiesinę skrobi kukurydzianej (mogła się osiadać) i dodać ją do mieszaniny jabłek, ciągle mieszając, aż będzie gładka i nie będzie grudek. Dusić jeszcze 1 minutę, ciągle mieszając.
Rozłóż nadzienie jabłkowe równomiernie na powierzchni filo, pozostawiając czystą krawędź 1/2 cala ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Do Konserwowania,
10
Zwiń w kłodę, składając krawędzie na każdym końcu pod kłodą i posmaruj roztopionym masłem. Ostrożnie umieść strudel na przygotowanej blasze do pieczenia, szew w dół.