Faszerowane Pieczarki Portobello
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nadziewanych grzybów Portobello. Na 5,32 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 792 kalorie, 33g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka mielonej wołowiny, szalotka, Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Faszerowane Pieczarki Portobello, Faszerowane Pieczarki Portobello, oraz Faszerowane Pieczarki Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i dodać oliwę z oliwek.
Dodaj czosnek i szalotki na patelni i saute aż zmiękną.
Dodać mieloną wołowinę i gotować, aż rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj wywar i gotuj na wolnym ogniu, aż ciecz się zmniejszy.
Dodać pokrojone grzyby i gotować, aż zmiękną.
Dodaj 1 łyżkę soli, 1/2 łyżeczki pieprzu, cayenne, kiszoną kapustę i solankę. Gotować, aż cała ciecz zostanie wchłonięta. Serek śmietankowy wymieszać z wyjątkiem 1 łyżki stołowej.
Kapturki grzybowe skropić oliwą z oliwek i nadziewać mieszanką wołową.
W małej misce, połączyć bułkę tartą, pozostały ser i trochę soli i pieprzu. Podziel bułkę tartą polewą na nadziewane grzyby i dusić, aż bąbelkowy, 3 do 4 protokół.