Nadziewane muszle kraba Berta mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 5,42 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1172 kalorii, 50g białka, oraz 94g tłuszczu. Jeśli masz majonez, papryka, coach ' s low country crab gotować przyprawy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest dobre. Spróbuj Krab-Sałatka Jumbo Muszle, Ciasto czekoladowe Berta, oraz Bistrot Paul Bert Pepper Steak dla podobnych receptur.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.