Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 22% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, szpinak, skorupki makaronu jumbo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 74%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Faszerowane Muszle Florentine, Kurczak Florentyna Nieutwardzone Muszle Makaronu, oraz Faszerowany Kurczak Florentyna podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotuj muszle makaronu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem w dużej misce połączyć jajko, ser ricotta, szpinak, parmezan, sól, oregano i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
(zalecany: Sos A1)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Osuszyć muszle i spłukać w zimnej wodzie; nadziewać mieszaniną szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
(zalecany: Sos A1)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Umieść muszle w nasmarowanym 13-calowym. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Polej muszle sosem spaghetti. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 30-40 minut lub do rozgrzania.