Faszerowane Muszle Florentine
Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 22% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, szpinak, skorupki makaronu jumbo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 74%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Faszerowane Muszle Florentine, Kurczak Florentyna Nieutwardzone Muszle Makaronu, oraz Faszerowany Kurczak Florentyna podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj muszle makaronu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem w dużej misce połączyć jajko, ser ricotta, szpinak, parmezan, sól, oregano i pieprz.
Osuszyć muszle i spłukać w zimnej wodzie; nadziewać mieszaniną szpinaku.
Umieść muszle w nasmarowanym 13-calowym. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Polej muszle sosem spaghetti. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 30-40 minut lub do rozgrzania.
W razie potrzeby podawać z paluszkami chlebowymi.