Faszerowane kalmary z groszkiem i suszonymi pomidorami
Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Nadziewane kalmary z groszkiem i suszonymi pomidorami może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 696 kalorii, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, liście tymianku, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Kremowy Łosoś Tagliatelle Z Groszkiem Ogrodowym I Suszonymi Pomidorami, Piersi z kurczaka faszerowane z kozim serem i suszonymi pomidorami, oraz Pieczone słodkie ziemniaki faszerowane fetą, oliwkami i suszonymi pomidorami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Doprowadzić 3 ćwiartki wody do wrzenia i dodać 1 łyżkę soli. Ustaw w pobliżu łaźnię lodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Rozpryski Wermutu
3
Dodać groszek i blanszować przez 30 sekund, następnie odcedzić i natychmiast zanurzyć w łaźni lodowej. Po ostygnięciu odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Rozpryski Wermutu
4
Wyczyść kalmary.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
5
Usunąć macki, drobno posiekać i odstawić.
6
Usuń wnętrzności, uważając, aby nie przeciąć żołądka.
7
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej do czasu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać kawałki macki kalmary i gotować, aż nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
9
Dodać groszek, czosnek i suszone pomidory i wymieszać, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
Czosnek Goya®
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
10
Dodać bułkę tartą i wymieszać do pokrycia. Doprawić solą i pieprzem, dodać natkę pietruszki. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
11
Stuff mieszanki chleba do każdego kalmary, aż do pełnego i umieścić w 12 przez 8-calowe naczynia ceramiczne (tylko wystarczająco duże, aby pomieścić kalmary i sos).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
12
Dodaj wino i sos pomidorowy i wymieszaj, aby osiąść.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
13
Piec 35 minut, następnie wyjąć i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
14
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
15
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Dodaj tymianek i marchewkę, i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
17
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje jeden tydzień w lodówce lub do sześciu miesięcy w zamrażarce.