Faszerowane francuskie tosty z sosem jagodowym

Faszerowane francuskie tosty z sosem jagodowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj nadziewanych francuskich tostów z sosem jagodowym. Ten przepis zawiera 4 porcje z 715 kalorii, 22g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 22% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Działa dobrze jako poranny posiłek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, skrobię kukurydzianą, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 51%. Spróbuj Tosty Francuskie Nadziewane Jagodami, Masło Orzechowe, Jagoda I Banan Nadziewane Francuskie Tosty, oraz Tosty francuskie cynamonowe z sosem jagodowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce ubić serek śmietankowy, cukier, skórkę pomarańczową i cynamon do uzyskania gładkości; odstawić. W płytkiej misce połączyć jajka, mleko i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wytnij kieszeń w skórce każdej kromki chleba. Napełnij każdą kieszeń 1-2 łyżkami nadzienia. Zanurz chleb w mieszance jajek z obu stron. Smażyć na nasmarowanej gorącej patelni przez 3-4 minuty na stronę lub do złotego koloru. W przypadku syropu połącz wodę, syrop klonowy, cukier i skrobię kukurydzianą w rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty do zgęstnienia. Zmniejszyć ciepło; dodać jagody i gotować na wolnym ogniu przez 5-7 minut lub aż jagody będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podawać na tostach francuskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn