Faszerowana Zielona Papryka I
Faszerowana zielona papryka i jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 22g białka, oraz 22g tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina. Przepis ten zachwycił 3293 osoby. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sera cheddar, woda, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest super. Podobne przepisy to Faszerowana Zielona Papryka, Faszerowana Zielona Papryka, oraz Faszerowana Zielona Papryka I.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Odetnij wierzch papryki i usuń nasiona. Paprykę gotować we wrzącej wodzie przez 5 minut; odcedzić.
W każdym pieprzu posypać solą i odstawić.
Na dużej patelni, podsmażyć wołowinę i cebulę przez 5 minut, lub aż wołowina jest rumiana.
Odcedzić nadmiar tłuszczu, doprawić solą i pieprzem. Wymieszać w pomidory, ryż, 1/2 szklanki wody i sos Worcestershire. Przykryć i dusić przez 15 minut, lub aż ryż będzie miękki.
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. (175 stopni C). Studzić każdą paprykę mieszanką wołowiny i ryżu i umieścić paprykę otwartą na bok w naczyniu do pieczenia. W średniej misce połącz zupę pomidorową z wystarczającą ilością wody, aby zupa miała konsystencję sosu.
Piec pod przykryciem przez 25 do 35 minut, aż do ogrzania i ser topi się i bąbelkami.