Faszerowana Papryka Wiśniowa

Faszerowana Papryka Wiśniowa
Nadziewane papryka Wiśniowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser pecorino i grzanki z bagietki, oliwę z oliwek, paprykę wiśniową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Faszerowana Papryka Wiśniowa, Papryka Wiśniowa Faszerowana Na Gorąco, oraz Marynowana Nadziewana Papryka Wiśniowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić łodygi papryki wiśniowej i wyrzucić. Zeskrobać żeberka i nasiona. W ceramicznej lub szklanej misce przykryj paprykę wiśniową octem. Odchudzać paprykę z talerzem i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odcedzić paprykę; octu zapisać do innego użycia. Dodać do każdej papryki 1 filet anchois i 2 kapary. Zapakuj paprykę do szklanego słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
3
Dodać nasiona kopru włoskiego i tyle oliwy z oliwek, aby całkowicie pokryć paprykę; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4
Podawać z serem Pecorino i tostami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia4
Magazyn