Faszerowana Papryka Poblano
Nadziewane papryki Poblano może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 454 kalorie, 16G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, ryż, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Faszerowana Papryka Poblano, Faszerowana Papryka Poblano, oraz Faszerowana Papryka Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do najwyższej pozycji; brojler ciepła. Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie, przeciąć poblanos na pół wzdłuż. Wyjąć i wyrzucić nasiona.
Ułożyć skórę poblanos-side up na blasze wyłożonej folią. Broil aż skóra jest zwęglona czarny, 2 do 3 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić. W dużej misce, połączyć kukurydzę, fasola, gotowany ryż, olej, 1 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Używając palców lub noża do parowania, obierz poblanos i wyrzuć Skórki. Podziel połówki poblano między poszczególne płyty. Łyżka mieszanki ryżu na wierzchu i posypać serem.
Podawać w temperaturze pokojowej. Wskazówka: Poblanos (łagodna zielona papryka o mocnym miąższu, idealna do farszu) są dostępne w wielu supermarketach. Ale jeśli nie możesz ich znaleźć, spróbuj małej zielonej papryki zamiast.