Faszerowana noga jagnięcina
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Nadziewane nogi jagnięciny może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 4,58 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Ten przepis służy 8. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, liście mięty, ser ricotta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem), Faszerowana noga Baranka ojca P, oraz Stelaż z jagnięciną dla dwojga.
Instrukcje
Połącz czerwone wino, olej, sól morską, pieprz i oregano i natrzyj całą nogę jagnięciny.
Paprykę połączyć z serem i orzeszkami pinii.
Ułóż bok tłuszczu jagnięcego i rozłóż nadzienie na mięso, pozostawiając krawędzie czyste.
Zwinąć w galaretkę i związać sznurkiem kuchennym. Zrób łóżko z posiekanych warzyw na dużej patelni do pieczenia i ustaw jagnięcinę na wierzchu warzyw (lub na stojaku z drutu nad patelnią), od strony tłuszczu.Piecz w temperaturze 450 stopni przez 20 minut. Zmniejsz temperaturę do 350 stopni i kontynuuj pieczenie, aż temperatura osiągnie 130 stopni, około 1 do 2 godzin w zależności od wielkości pieczenia.
Niech mięso odpocząć przed krojeniem.
Podawać z liśćmi mięty do dekoracji.