Need a dairy free side dish? Nadziewane nogi jagnięciny może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 5,32 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 739 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pancetta, liście pietruszki, płatki chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem), Faszerowana noga jagnięcina, oraz Nadziewana Noga Jagnięca Bez Kości dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piecu rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu do gorąca, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj cebulę i saute, aż dopiero zaczynają zmiękczyć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać pancettę i groszek i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Dodać zmieloną jagnięcinę, doprawić solą i pieprzem i gotować od 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Mielona Jagnięcina
5
Ostudzić, dodać jajka i płatki chili i wymieszać z tłuszczem, około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Wyjąć z ognia i ostudzić. Gdy mieszanina mięsa ostygnie, dodaj bułkę tartą, starty ser i pietruszkę, wymieszaj, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Użyj mieszanki do nadziewania nogi jagnięcej, dzieląc farsz równomiernie na płaty mięsa utworzone przez cięcie motylkowe. Użyj sznurka rzeźnika, aby związać nogę, aby żaden z farszu nie wylał się. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Noga Jagnięca
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
8
Podgrzać pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek w 12-calowej patelni saute na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, ale nie pali, dodaj nadziewaną nogę do patelni i podsmaż ją.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Wlać białe wino i pozostawić do odparowania. Doprawić do smaku solą i pieprzem i przykryć pokrywką. Obniżyć ciepło do średniego i pozostawić nogę jagnięciny gotować do średniego, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Noga Jagnięca
Piersi Bażanta Jeśli)
10
W razie potrzeby dodaj wodę, aby noga nie przyklejała się do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Podawać na gorąco, skropione sosem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki