Tarta Malinowo-Migdałowa
Tarta Malinowo-migdałowa jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 512 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka waniliowych okruchów wafli, mielone migdały, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Tarta gruszkowo-Malinowa, Tarta Malinowo-Gruszkowa, oraz Tarta Z Gruszką Migdałową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń piecrust i dopasuj do 9-calowej patelni do tarty; nadmiar wykończenia.
Piec w temperaturze 400 przez 5 minut; wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
Dżem malinowy rozprowadzić równomiernie na dnie przygotowanego kawałka.
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu; dodać gruszki i gotować, często mieszając, 5 minut.
Zdjąć z ognia i ułożyć plastry gruszki na dżem malinowy.
Beat pozostałe 4 łyżki masła na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy; stopniowo dodawać cukier, bicie dobrze.
Dodać jajko, ubijając do wymieszania. Wymieszaj okruchy wanilii, migdały i ekstrakt migdałowy; rozprowadź równomiernie na gruszkach.
Piec w 400 przez 20 do 25 minut lub aż rumiane; ostudzić na stojaku z drutu.