Fasolka szparagowa z szalotką, czosnkiem i prażonymi migdałami

Fasolka szparagowa z szalotką, czosnkiem i prażonymi migdałami
Fasolka szparagowa z szalotką, czosnkiem i prażonymi migdałami to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać fasolkę szparagową, migdały, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z BBC Good Food ma 40 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest świetne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Fasolka szparagowa z migdałami i szalotką, Fasolka szparagowa z szalotką i migdałami, oraz Fasolka Szparagowa Z Szalotką I Migdałami.

Instrukcje

1
Fasolkę ugotować we wrzącej osolonej wodzie do miękkości, następnie odcedzić i ostudzić pod bieżącą wodą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Na patelni umieścić oliwę z oliwek, szalotki, ząbki czosnku i trochę soli, a następnie gotować delikatnie przez około 8 minut, aż będzie miękka, ale nie zbrązowieje. Wrzucić fasolę i mieloną paprykę, dobrze wrzucić, następnie rozgrzać. Na koniec wyciśnij cytrynę i prażone płatki migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn