Fasolka szparagowa z szalotką, czosnkiem i prażonymi migdałami
Fasolka szparagowa z szalotką, czosnkiem i prażonymi migdałami to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać fasolkę szparagową, migdały, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z BBC Good Food ma 40 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest świetne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Fasolka szparagowa z migdałami i szalotką, Fasolka szparagowa z szalotką i migdałami, oraz Fasolka Szparagowa Z Szalotką I Migdałami.
Instrukcje
Fasolkę ugotować we wrzącej osolonej wodzie do miękkości, następnie odcedzić i ostudzić pod bieżącą wodą. Odstawić.
Na patelni umieścić oliwę z oliwek, szalotki, ząbki czosnku i trochę soli, a następnie gotować delikatnie przez około 8 minut, aż będzie miękka, ale nie zbrązowieje. Wrzucić fasolę i mieloną paprykę, dobrze wrzucić, następnie rozgrzać. Na koniec wyciśnij cytrynę i prażone płatki migdałów.