Fasolka szparagowa z szalotką
Fasolka szparagowa z szalotką to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, oliwę z oliwek, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Z Szalotką, Fasolka szparagowa Toma z szalotką, oraz Szalotka i fasola szparagowa.
Instrukcje
Przygotować kąpiel z lodową wodą, napełniając miskę do połowy lodem i wodą; odstawić. Średni rondel napełnij mocno osoloną wodą i zagotuj na dużym ogniu.
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż tylko miękkie, o 6 protokół.
Odcedzić fasolę i umieścić w łaźni z lodem lub w durszlaku pod zimną bieżącą wodą. Gdy fasola ostygnie, ponownie odcedzić, potrząsając durszlak, aby usunąć nadmiar wody.
Masło i olej rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy masło pieni się, dodać szalotki i smażyć na złoty kolor, o 3 protokół.
Dodać blanszowaną fasolkę szparagową, wrzucić do herbu w masło i olej, i gotować, mieszając rzadko, aż zaczną kolorować na brzegach. Doprawić solą i pieprzem do smaku.