Fasolka szparagowa z sosem holenderskim
Fasolka szparagowa z sosem holenderskim może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, fasolę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Fasola szparagowa w sosie musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i utrzymać ciepło. Żółtka, 3 Składniki, 1 łyżka. woda, a w razie potrzeby, gorący sos w blenderze lub robocie kuchennym 2 do 3 minut lub do bladego i puszystego. Po uruchomieniu blendera dodajemy roztopione masło w wolnym strumieniu, przetwarzając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Podawać na ciepło z fasolą.