Fasolka szparagowa z sosem bekonowym
Need a bezglutenowa, bezmleczna i przyjazna dla fodmap przystawka? Fasolka szparagowa z sosem bekonowym może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz boczek, cukier, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Smażona Fasolka Szparagowa Z Ciepłym Sosem Pomidorowym, Boczkiem I Szalotką, Fasolka szparagowa z sosem Szalotkowym, oraz Fasolka szparagowa z sosem Tapenade.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, zastrzegając kapiele, pokruszyć i odstawić.
W średniej misce ubić jajka, ocet, wodę, cukier i sól. Gotować w boczku kapie na małym ogniu, ciągle mieszając.
Rozgrzać fasolkę szparagową w rondlu na średnim ogniu.
Odcedzić i przełożyć do naczynia.
Wlać gorącą mieszankę sos na fasoli i posypać pokruszony boczek na wierzchu.