Fasolka szparagowa z prażoną cebulą Vinaigrette

Fasolka szparagowa z prażoną cebulą Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka octu winnego, musztarda mielona kamieniem, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą Vinaigrette, Fasolka szparagowa ze słodką cebulą Vinaigrette, oraz Fasolka szparagowa z czerwoną cebulą i musztardą Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę pokroić na pół pionowo.
Pokrojoną stronę każdej połowy cebuli skropić 1/4 łyżeczki oleju.
Połówki posypać równomiernie solą i pieprzem.
Na 1 połówce cebuli ułożyć 1 gałązkę tymianku, na wierzchu drugą połówkę. Owiń w folię. Powtórz procedurę z pozostałymi połówkami tymianku i cebuli.
Piec owinięte cebulę w 400 przez 1 godzinę lub do miękkości. Schłodzić do temperatury pokojowej. Wyrzucić tymianek i posiekać cebulę.
Połącz 1 łyżkę oliwy z oliwek, cebulę, koperek, ocet i musztardę w małej misce.
Wrzucić fasolę z winegretem.