Fasolka szparagowa z prażonymi pomidorami i kminkiem
Fasolka szparagowa z pieczonymi pomidorami i kminkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Jeśli masz tymianek, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z pomidorami z palonych winogron, Pieczona fasolka szparagowa i pomidory polane fetą, oraz Pieczony czosnek parmezan fasola szparagowa z pomidorami.
Instrukcje
Cebulę i czosnek ułożyć na blasze pokrytej natryskiem.
Połówki pomidorów ułożyć, boki pokroić na cebulę.
Połącz tymianek, kminek, sól, pieprz czarny i pieprz czerwony; posypać pomidorami. Lekko posmarować warzywa sprayem do gotowania.
Piec w 375 przez 40 minut lub aż cebula jest rumiane i pomidory są miękkie. Super.
Umieścić mieszaninę w robocie kuchennym; pulsować 6 razy lub do momentu, gdy mieszanina będzie nieco gruba. Wymieszać z octem.
Fasolę gotować we wrzącej wodzie w średnim rondlu przez 7 minut lub tylko do miękkości.
Drenaż. Wróć do patelni i wrzuć oliwę z oliwek.
Dodaj mieszankę pomidorową i gotuj przez 2 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.