Fasolka szparagowa z pomidorami i boczkiem

Fasolka szparagowa z pomidorami i boczkiem
Fasolka szparagowa z pomidorami i boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, 2 cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasolka szparagowa z boczkiem i pomidorami, Patelnia Zielona Fasola, Pomidory & Boczek, oraz Ostra fasolka szparagowa z boczkiem i pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż kawałki boczku na dnie dużego, grubodennego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Podgrzewaj na średnim ogniu przez kilka minut, aż tłuszcz z boczku zacznie się renderować. 2
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
3
Dodać posiekaną cebulę do boczku. Gotować kilka minut, aż cebula są przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4
Dodaj czosnek (jeśli używasz) i gotuj jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
5
Odcedzić nadmiar tłuszczu.3
6
Dodaj zieloną fasolkę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodaj całe, obrane, konserwowe pomidory i ich soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Zielona PaprykaPosiekana Zielona Papryka
8
Dodaj gałązkę tymianku do garnka (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Posypać solą, pieprzem i cayenne. 4 przykryj garnek i obniż ciepło do niskiego poziomu. Dusić przez 45 minut do 1 godziny, aż fasola są gotowane przez i miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Serwuj!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn