Fasolka Szparagowa Z Pomarańczową Oliwą Z Oliwek

Zielona fasola z pomarańczową oliwą z oliwek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 67 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka fasoli, sól koszerna, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Oliwkowo-Migdałowa Fasolka Szparagowa, oraz Filety z dorsza z pomarańczową i popękaną zieloną salsą oliwkową.
Instrukcje
Umieść zieloną fasolkę w koszu na parze na 1 cal wrzącej wody i przykryj. Gotować, aż fasola będą miękkie, ale nadal Firma, 2 do 4 protokół.
W międzyczasie wymieszać razem oliwę z oliwek i 1 łyżka pomarańczy Skórki paski w dużej patelni na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj, aż oliwa z oliwek zostanie napełniona smakiem skórki pomarańczowej, około 2 minut. Wyrzucić paski skórki.
Wrzucić odsączoną zieloną fasolkę z aromatyzowaną oliwą z oliwek i soli koszernej na średnim ogniu, aż fasola będzie gorąca i pokryta olejem.
Umieścić na naczyniu do serwowania i posypać pozostałą 1 łyżeczką startej skórki pomarańczowej do dekoracji.