Fasolka szparagowa z pieczarkami i boczkiem
Fasolka szparagowa z pieczarkami i boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 136 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, pieprz, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z boczkiem i pieczarkami, Fasolka szparagowa z boczkiem i pieczarkami, oraz Świeża fasolka szparagowa z boczkiem, pieczarkami i ziołami.
Instrukcje
Gotować fasolę we wrzącej osolonej wodzie, aby przykryć w holenderskim piecu na średnim ogniu 4 minuty lub do chrupiącego przetargu; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i odstawić.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 1/2 łyżki. kapie na patelni. Wyrzucić Pozostałe krople. Pokruszony bekon.
Podsmażyć grzyby i szalotki w gorących kapiących na średnim ogniu 5 minut lub aż szalotki są miękkie.
Dodaj fasolkę szparagową i pokruszony czerwony pieprz; smażyć 1 do 2 minut lub do dokładnie ogrzanego. Wymieszać pokruszony boczek, 1/2 łyżeczki. czarny pieprz i 1/4 łyżeczki. sól.
Szparagi z pieczarkami i boczkiem: substytut 2 lb. świeże szparagi do fasolki szparagowej. Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów.
Pokroić szparagi na 1,5 cala kawałki. Postępuj zgodnie z przepisem, gotując szparagi przez 2 do 4 minut.
Cukier z pieczarkami i boczkiem: substytut 1 1/2 lb. groszek cukrowy, przycięty, do fasolki szparagowej. Postępuj zgodnie z przepisem.