Fasolka szparagowa z pieczarkami
Fasolka szparagowa z pieczarkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka octu balsamicznego, pieprzu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Spróbuj Pieczona Fasolka Szparagowa I Grzyby, Pieczona fasolka szparagowa i grzyby, oraz Fasolka szparagowa z pieczarkami i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść fasolkę szparagową w dużym garnku z wrzącą wodą i gotuj 3 do 4 minut lub do chrupkości. Natychmiast zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania. Przykryć i schłodzić do 2 dni.
Grzyby połączyć, 1 łyżka. ocet, a następnie 4 składniki na dużej blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Grzyby rozprowadzić w jednej warstwie.
Smażyć w 425 przez 20 do 25 minut lub do miękkości i rumiane, mieszając raz lub dwa razy. Podgrzać fasolkę szparagową w kuchence mikrofalowej na wysokości 3 minut lub do gorąca.
Połącz fasolkę szparagową, pieczone grzyby i pozostałe 1 łyżka. ocet; wrzucić dobrze.