Fasolka szparagowa z Miso i migdałami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zieloną fasolkę z Miso i migdałami spróbować. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka szalotki, fasola, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasolka Szparagowa Miso, Fasolka szparagowa z migdałami, oraz Fasolka Szparagowa Z Migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pracując w 3 partiach, gotuj zieloną fasolkę w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie chrupiąca.
Przełożyć do dużej miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Dobrze spuścić. Fasola przyciąć; pokroić na pół na ostrej przekątnej. DO AHEAD: może być wykonany 8 godzin wcześniej. Ułóż gotowaną fasolę w partiach w ręcznikach papierowych, zwiń do cylindrów i przenieś do plastikowych toreb; zamknij i schłodź.
W małej misce wymieszać miso, 2 łyżki szalotki, ocet, musztardę, olej i cukier. Przyprawiamy sos do smaku solą.
W dużej misce umieścić fasolkę szparagową.
Wlać opatrunek; wrzucić do płaszcza.
Udekoruj migdałami i pozostałą 1 łyżką szalotki.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.