Fasolka szparagowa z Miso i migdałami

Fasolka szparagowa z Miso i migdałami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zieloną fasolkę z Miso i migdałami spróbować. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka szalotki, fasola, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasolka Szparagowa Miso, Fasolka szparagowa z migdałami, oraz Fasolka Szparagowa Z Migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pracując w 3 partiach, gotuj zieloną fasolkę w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Przełożyć do dużej miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dobrze spuścić. Fasola przyciąć; pokroić na pół na ostrej przekątnej. DO AHEAD: może być wykonany 8 godzin wcześniej. Ułóż gotowaną fasolę w partiach w ręcznikach papierowych, zwiń do cylindrów i przenieś do plastikowych toreb; zamknij i schłodź.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
W małej misce wymieszać miso, 2 łyżki szalotki, ocet, musztardę, olej i cukier. Przyprawiamy sos do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CukierCukier
MisoMiso
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
W dużej misce umieścić fasolkę szparagową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Wlać opatrunek; wrzucić do płaszcza.
7
Udekoruj migdałami i pozostałą 1 łyżką szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MigdałyMigdały
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Magazyn